Echinacea Supreme

forever-echinacea-supremeCOD: 214                         Pret: 23,50 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Echinacea Supreme de la Forever Living Products este un supliment alimentar ce conţine cele mai valoroase specii de Echinacea (purpurea şi angustifolia), rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri, pentru beneficii maxime.

Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii '40, iar europenii, care au descoperit-o în anii '30, o folosesc constant şi intens şi astăzi. Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Zona sa de origine este vestul mijlociu al SUA, din vestul statului Pennsylvania până în Kansas şi spre sud până în nordul statului Texas.

Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care acţionează Echinacea. Unul dintre primii factori de apărare ai organismului este reprezentat de o substanţă denumită acid hialuronic (AH). AH se găseşte în spaţiile intercelulare, având rol de liant al celulelor. Există o enzimă, numită hialuronidază, care atacă AH printr-un mecanism încă incomplet elucidat. Drept urmare, AH îşi pierde rapid consistenţa de gel, iar liantul îşi pierde eficacitatea. Când enzima reuşeşte să distrugă integritatea barierei formate de AH, are de suferit funcţia imunitară. S-a dovedit că Echinacea împiedică enzima să dizolve AH.

Informaţii nutritive
Dozaj: 2 tablete
Cantitate / doză
Amestec brevetat

500 mg

   Echinacea purpurea (planta intreaga)

*

   Echinacea angustifolia (radacina)

*

Hydrastis canadensis (rădăcină)

300 mg*

Extract din seminţe de struguri

100 mg*

*Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.
ALTE INGREDIENTE: Celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu şi hidroxipropil metilceluloză.

MOD DE PREZENTARE: flacon cu 60 tablete.

ADMINISTRARE: 1 tabletă de 2 ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă consumarea produsului în ciclu de 4 - 8 săptămâni, apoi 2 săptămâni de pauză înainte de reluarea administrării.
  • Produsul sprijină funcţiile sistemului imunitar.
  • Conţine rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri.
  • Contribuie la menţinerea sănătătii.
{youtube}SNJ4_y9FuMY{/youtube}

Director Web - Promovare Site