Forever Calcium

forever-calciumCOD: 206                         Pret: 27,22 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Pentru a furniza organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, în proporţie de 100%, Forever Living Products a creat Forever Calcium, o formulă cu conţinut ridicat de citrat de calciu. Doza zilnică de Forever Calcium, cu aromă plăcută de vanilie, conţine 1.000 mg calciu în asociere cu vitamina D şi magneziu, doi compuşi esenţiali pentru a maximiza absorbţia calciului. Două tablete la micul dejun şi două la cină constituie o cale uşoară şi eficientă de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida ţesutul osos.

Calciul este cea mai răspândită substanţă minerală din organism, reprezentând cca. 2% din masa corporală. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găseşte în oase şi dinţi, iar restul în celulele nervoase, sânge, ţesuturi şi fluide. Asociat de mult timp cu creşterea şi rezistenţa oaselor şi dinţilor, calciul este de asemenea esenţial pentru coagularea sângelui şi transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muşchi şi pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea de calciu recomandată zilnic.

Calciul este cel mai important mineral care ajută la creşterea rezistenţei oaselor. In special copiii şi adolescenţii au nevoie de un aport corespunzător de calciu în alimentaţie, deoarece în această perioadă se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase. De aceea, un aport corespunzător de calciu în această perioadă poate preveni problemele osoase de la maturitate, când masa osoasă începe să se reducă. Aportul suficient de calciu în copilărie este important, deoarece vârful de masă osoasă şi de conţinut de calciu al scheletului este atins în adolescenţă. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce în unele cazuri la afecţiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase începe să scadă la adulţii tineri, iar procesul continuă odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la femei. Dieta cu un conţinut adecvat de calciu poate să minimalizeze aceste pierderi. O dietă bogată în calciu determină organismul să ardă mai multe lipide şi să reducă stratul de grăsime produs de organism.

Estimările arată că între 30 şi 50 de milioane de americani prezintă intoleranţă la lactoză. Aceştia nu pot digera lactoza, o glucidă naturală găsită în lapte şi produse lactate, drept pentru care nu consumă suficiente produse lactate pentru a-şi acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolerează lactoza sau nu agreează lactatele, suplimentele alimentare cu calciu sunt o alternativă. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru că se dizolvă uşor în stomac şi este absorbit eficient.

Informaţii nutritive
Dozaj: 4 tablete
Număr doze per recipient: 22
Cantitate / doză *Necesarul zilnic (%)
Kcal

10

 

Total carbohidraţi

2 g

< 1% *

   Fibre vegetale

1 g

4%

Vitamina D (colecalciferol)

400 UI

100% *

Calciu (citrat de calciu)

1000 mg

100% *

Magneziu (oxid de magneziu)

400 mg

100%

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, extract de soia, acid citric, hidroxipropil metilceluloză, arome naturale. Conţine soia.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu 90 tablete.

ADMINISTRARE: 3 - 4 tablete pe zi.

  • Formulă cu citrat de calciu combinat cu vitamina D şi magneziu.
  • Uşor de digerat şi absorbit eficient.
  • Doza zilnică asigură organismului cantitatea de calciu recomandată în proporţie de 100%.
{youtube}gu2XWTVUPqY{/youtube}

Linkuri utile