A-Beta-CarE

054-a-beta-car-e COD: 054                         Pret: 33,42 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

A-Beta-CarE este produs esenţial ce combină vitaminele A (beta-caroten) şi E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanţii sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanţi, ajung în organism şi deteriorează celulele sănătoase).

Forever A-Beta-CarE este un supliment alimentar astfel formulat, încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Organismul transformă beta-carotenul în vitamina A la nivelul intestinului subţire în timpul digestiei sau la nevoie, excluzând riscul supradozării cu vitamina A care, în doze prea mari, devine toxică. Beta-carotenul este şi un antioxidant, la fel ca vitamina E şi seleniul. Vitamina A este importantă pentru menţinerea acuităţii vizuale, creşterea oaselor, reproducere şi diviziune celulară, având, totodată, un rol important în menţinerea integrităţii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar şi intestinal.

Vitamina E, o vitamină liposolubilă, este un excelent supliment pentru sănătatea pielii. De asemenea, vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi esenţiali din celulele organismului faţă de oxidare şi previne distrugerea ţesuturilor.

Seleniul, un microelement, este unul dintre cei mai puternici nutrienţi cu proprietăţi antioxidante, acţionând sinergic cu vitamina E şi beta-carotenul. Este benefic în menţinerea sănătăţii pielii, părului şi acuităţii vizuale. Cercetări recente arată că seleniul este important pentru sănătatea bărbaţilor.

Această combinaţie de nutrienţi, disponibili într-un singur produs uşor de administrat, contribuie în mod esenţial la menţinerea stării de sănătate.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 capsulă gelatinoasă
Cantitate / doză *Necesarul zilnic (%)
Kcal

5

 

Vitamina A
(100% sub formă de beta-caroten)

12.500 UI

250 %

Vitamina E

    200 UI

667 %

Seleniu

25 mcg

36 %

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Ulei rafinat din boabe de soia, D-alfa-tocoferol, gelatină, glicerină, ceară de albine, apă distilată, pulbere de rozmarin, ulei de morcovi, lecitină din soia, extract de roşcove, beta-caroten şi L-selenometionină. Conţine soia.

MOD DE PREZENTARE: flacon cu 100 capsule gelatinoase.

ADMINISTRARE: 1 capsulă de 2 ori pe zi.

  • Benefic sănătăţii pielii.
  • Favorizează circulaţia sanguină.
  • Antioxidant puternic.

Zeroo