Pomesteen Power

pomesteen-powerCOD: 262                         Pret: 30,06 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Living Products a creat Forever Pomesteen Power, un antioxidant foarte puternic ce răspunde tuturor exigenţelor nutriţioniştilor, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe, pentru puternicele proprietăţi antioxidante, conţinutul ridicat de xantone şi nivelul înalt al valorii CARO : rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.

Specialiştii sunt unanim de acord asupra faptului că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. In prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen).

CARO este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din suplimentul alimentar Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.

Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. In plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regele fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

Profitaţi de incredibila putere a antioxidanţilor din rodie, mangostan şi alte fructe, cu Forever Pomesteen Power!

Informaţii nutritive
Dozaj: 30 ml
Număr doze per recipient: 16
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

35

 

Total carbohidraţi

8 g

3% *

    Zaharuri

7 g

  
Sodiu

10 mg

< 1% *

Vitamina C (acid ascorbic)

24 mg

40%

Amestec brevetat 
Suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan
(Garcinia mangostana L.), suc de zmeură, suc
de mure, suc de afine şi extract din seminţe de
struguri.

30 ml

 †

* Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.
† Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei).

MOD DE PREZENTARE: Recipient de 473 ml.

ADMINISTRARE: 30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

  • Antioxidant foarte puternic.
  • Amestec unic de sucuri şi extracte de fructe.
  • Aromă exotică, pe care toată lumea o va îndrăgi.
{youtube}M5tOuG7Ades{/youtube}

Director web