Sonya Eyeshadow Trios

sonya-eyeshadow-triosCOD: 203, 204                 Pret: 30,94 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Living Products vă face cunoscut secretul frumuseţii absolute cu Sonya Eyeshadow Trios din gama produselor de machiaj Sonya Colour Collection. Nuanţele strălucitoare ale fardurilor de pleoape cu adaos de Aloe vera urmează cele mai noi tendinţe ale modei, alcătuind două game coloristice superbe, ce creează look-ul dorit prin umbriri, accente şi sublinieri.

Două combinaţii perfecte a câte 3 nuanţe, pentru a deveni superbe în 2 timpi şi 3 mişcări, aceste farduri de pleoape pot fi folosite diferit (uscate sau umede), realizând efecte deosebite. Se pot utiliza ca atare, păstrându-li-se textura pudrată, moale, uscată sau prin umezire, pentru intensificarea sublinierilor.

Cele 2 kit-uri cu câte 3 nuanţe se pot folosi după dorinţa şi imaginaţia fiecăreia, în combinaţii nelimitate:

  • SPRINGTIME TRIO (cod 203) springtime-trio-sonya-eyeshadow
    Aceste trei irezistibile nuanţe ale fardurilor de pleoape Springtime Trio pot fi armonizate cu orice culoare a irisului. Shimmer Yellow (galben luminos) poate fi aplicat pentru iluminarea pleoapei şi arcadei, pentru a aduce un plus de strălucire. Frosted Pink (roz givrat) se aplică pe pleoape ca fard de bază, arătând superb în lumina soarelui. Soft Green (verde olive) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efecte de eyeliner (tuş pentru pleoape).

 

  • SEDONA TRIO (cod 204)
    sedona-trio-sonya-eyeshadow
    Eliberaţi-vă imaginaţia pentru a crea machiajul perfect, cu ajutorul acestui kit alcătuit din culori minunat armonizate, moderne.
    Taupe (roz-bej) se aplică pe pleoape ca fard de bază sau pe arcade pentru a aduce un plus de strălucire şi luminozitate. Light Blue (bleu deschis) poate fi aplicat ca fard de bază sau cu efect de eyeliner. Plum (roşu- prună) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efecte de eyeliner (tuş pentru pleoape).

INGREDIENTE: Talc, izononanoat de cetearil, stearoxidimeticon, acetat de cetil, alcool de lanolină acetilată, lanolat de izopropil, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, BHA, metilparaben, propilparaben, triclosan. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), ferocianidă ferică (CI 77510), violet de mangan (CI 77742), carmin (CI 75470), pulbere de aluminiu (CI 77000)].