Sonya Lip Gloss

sonya-lip-glossCOD: 190 - 193                Pret: 13,58 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Daţi un plus de culoare şi strălucire buzelor cu rujul lichid Sonya Lip Gloss, pe bază de Aloe Vera, de la Forever Living Products. Buzele vor rămâne pentru mult timp lucioase-umede şi moi.

INGREDIENTE ACTIVE: Extract uleios de Aloe vera - un amestec de ulei din seminţe de soia si gel de Aloe vera, combinaţie cu proprietăţi de hidratare si catifelare. Vitamina E este un antioxidant puternic, ce menţine hidratarea naturală a buzelor. Extractele marine sunt obţinute din alge şi carrageenan, fiind bogate in vitaminele A şi E şi minerale, cu efect intens hidratant.

 • Aplicator practic.
 • Poate fi aplicat direct pe buze sau după aplicarea rujului preferat din gama produselor de machiaj Sonya Colour Collection.
 • DISPONIBIL IN 4 NUANŢE:

  • Crystal Clear (cod 190),crystal-clear-sonya-lip-gloss

   

   

   

   

   

   

  • Vanilla Pearl (cod 191),vanilla-pearl-sonya-lip-gloss

   

   

   

   

   

   

  • Sunglow (cod 192),sunglow-sonya-lip-gloss

   

   

   

   

   

   

  • Berry Mauve (cod 193).berry-mauve-sonya-lip-gloss

   

   

   

   

   

   

   

  INGREDIENTE (Sunglow, Vanilla Pearl):
  Ulei de lanolină, poliizobutenă, octil dodecil stearol stearat, ceară de albine (Cera alba), miristil lactat, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), alcool de miristil, ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), Red 6 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140)].

  INGREDIENTE (Crystal Clear):
  Poliizobutenă, ulei de parafină (Paraffinum liquidum), ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), etilhexil metoxicinamat, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, izopropilparaben, izobutilparaben, butilparaben.

  INGREDIENTE (Berry Mauve):
  Ulei de lanolină, poliizobutenă, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), octil dodecil stearol stearat, ceară de albine (Cera alba), miristil lactat, alcool de miristil, ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben, mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850:1), Red 33 Lake (CI 17200).