Sonya Colour Concealer Wheel

sonya-colour-concealer-wheelCOD: 184                         Pret: 33,23 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Nimeni nu este perfect, dar, cu paleta corectoare 5-în-1 Sonya Colour Concelear Wheel de la Forever Living Products, veţi fi mai aproape de perfecţiune ca niciodată! Calitatea excepţională a paletei corectoare în cinci culori neutralizează modificările de culoare şi imperfecţiunile estetice, datorită opoziţiei pe care o realizează în spectrul culorilor.

  • Verde: Neutralizează roşul - potrivit pentru tenul ars de soare sau afectat de rosaceea.
  • Galben: Neutralizează umbrele întunecate - ideal pentru mascarea cearcănelor.
  • Mov-lila: Neutralizează aspectul palid al tenurilor - conferă luminozitate pleoapelor, excelentă bază de machiaj.
  • Bej deschis: Pentru camuflarea imperfecţiunilor - excelent iluminator pentru ten.
  • Bej închis: Pentru camuflarea imperfecţiunilor - pentru tenuri mate, închise.

INGREDIENTE: Trigliceridă caprilică/caprică, octildodecanol, talc, ciclopentasiloxan, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), ciclohexasiloxan, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), metil metacrilat / glicol dimetacrilat crospolimer, ceară microcristalină (Cera microcristallina), extract de alge, etoxidiglicol, extract din frunză de Aloe barbadensis, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), apă demineralizată, propilenglicol, stearoxidimeticon, hectorit de stearalconiu, carbonat de propilen, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), hidroxid verde de crom (CI 77289), ultramarin (CI 77007), violet de mangan (CI 77742)].

MOD DE UTILIZARE: După aplicarea fondului de ten Sonya Cream to Powder Foundation, aplicaţi corectorul anticearcăne adecvat, cu ajutorul inelarului sau al unui burete cosmetic. Pentru o fixare îndelungată şi un finish perfect, pudraţi zona cu Sonya Translucent Pressed Powder.

  • Convenabil, uşor de folosit.
  • Culorile paletei-corectoare pot fi folosite ca atare sau combinate în mod creativ.
  • Conţine Aloe Vera, este recomandat pentru toate tipurile de ten.
  • Produs de machiaj din gama Sonya Colour Collection, excelent pentru corectarea cearcănelor, pistruilor, petelor brune sau a altor imperfecţiuni.