Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

sonya-aloe-deep-moisturizing-creamCOD: 311                         Pret: 30,63 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract din scoarţă de pin este cel mai nou produs al remarcabilei game Sonya Skin Care de la Forever Living Products. Această cremă pentru hidratare profundă potoleşte setea pielii tale mai mult ca niciodată!

Extractul din scoarţă de pin conţine proantocianidine oligomerice (OPC), substanţe naturale ce au proprietăţi antioxidante dintre cele mai puternice găsite vreodată în natură. În consecinţă, extractul din scoarţă de pin combate radicalii liberi, contribuind astfel la menţinerea şi refacerea structurilor de colagen ale pielii – cea mai abundentă proteină a corpului uman (30%), ce menţine umiditatea şi ajută pielea să rămână elastică şi flexibilă . Neutralizarea radicalilor liberi este considerată de oamenii de ştiinţă ca fiind una dintre cele mai bune metode pentru a contracara semnele de imbătrânire. Extractul din scoarţă de pin, în combinaţie cu gelul pur, stabilizat de Aloe vera, ceramide, şi alte substanţe cu proprietăţi hidratante reunite in Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, hidratează pielea din profunzime până în straturile exterioare, în scopul de a conserva şi reda aspectul de strălucire tinerească a pielii.

INGREDIENTE: Extract din frunză de Aloe Barbadensis (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, propanediol, butilen glicol, ulei din nuci de Macadamia (Ternifolia Macadamia), alchilbenzoat C12-15, gliceril stearat, lauril lactat, sorbitol, dimeticon, ulei din seminţe de floarea-soarelui (Helianthus Annuus), alcool cetilic, metil glucet-20, izo-stearil hidroxistearat, arginină, PEG-100-stearat, carbomer, extract din scoarţă de pin (Pinus Strobus), glicerină, Palmitoyl Tripeptide-5, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1, fitosfingozină, colesterol, lauroil lactilat de sodiu, gumă xantan, hialuronat de sodiu, fenoxietanol, metilizotiazolinon, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu masă netă 71 g.

MOD DE UTILIZARE: Se va folosi seara, pentru hidratare intensă, profundă, după aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum. Ambalajul produsului conţine spatulă şi disc separator pentru cremă. Cu ajutorul spatulei se pune o cantitate redusă de cremă pe discul separator. Cu ajutorul degetelor se ia crema de pe discul separator şi se aplică pe faţă şi decolteu, apoi se masează uşor până la absorbţia completă. Spatula şi discul separator se vor spăla cu apă fierbinte şi se vor şterge cu un prosop curat după fiecare aplicare, întreţinându-se corespunzător pentru următoarele folosiri.

  • Hidratare intensă, pentru ten uscat, deshidratat.
  • Conţine extract din scoarţă de pin pentru combaterea radicalilor liberi.
  • Contribuie la păstrarea şi refacerea strălucirii tinereşti a tenului.