Despre plata si livrare

Preturile afisate pe site nu includ cheltuielile de expediere, acestea din urma fiind incasate si stabilite de Posta Romana sau firma de curierat rapid, in functie de valoarea si greutatea produselor solicitate!

Toate produsele Forever Living solicitate in aceasta sectiune vor fi achitate la livrare, care se va face in conditiile de mai jos:

  1. Prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs: la pretul produselor se vor adauga taxele Postei Romane pentru transport + ramburs (cheltuielile de expediere pornesc de la 10,5 RON/colet).
    ATENTIE! Pentru coletele trimise prin Posta Romana, datele dumneavoastra personale din formular trebuie sa coincida cu cele din buletinul de identitate, pentru a nu intimpina probleme la ridicarea coletului.
  2. Prin firme de curierat rapid (in acest caz puteti da si o alta adresa decat cea din buletinul de identitate), urmand sa fiti anuntati prin e-mail care sunt cheltuielile de expediere (incepand de la 20 RON/colet, in functie de greutatea coletului, de valoarea rambursului, etc).
  3. Solicitarile primite din Bucuresti pot fi inmanate si personal, evitandu-se astfel taxele de transport.