Facial Contour Mask Powder

facial-contour-mask-powderCOD: 045                         Pret: 23,50 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Masca-pudră Aloe Fleur de Jouvence Facial Contour Mask Powder este o combinaţie unică de ingrediente valoroase, alese de Forever Living Products pentru calităţile lor de curăţare în profunzime a porilor şi de hidratare cutanată. Pudra Facial Contour Mask Powder se omogenizează perfect cu Aloe Activator pentru a se etala uşor, ca mască, în strat subţire, la nivelul tenului. Albumina şi maltodextrina "redesenează" conturul feţei, iar caolinul absoarbe excesul de sebum. Alantoina şi extractul de muşeţel au efect hidratant şi de întinerire a tenului.

INGREDIENTE: Albumină, maltodextrină, caolin, alantoină, romaniţă, extract din flori de muşeţel, diazolidiniluree, parfum, colorant D&C roşu nr. 27 lac de aluminiu.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu masă netă 29 g.

MOD DE UTILIZARE: Pentru prepararea unei măşti destinate utilizării imediate se omogenizează o doză-măsură de pudră Facial Contour Mask Powder cu o doză-măsură de Aloe Activator, picătură cu picătură, până la obţinerea consistenţei de emulsie fină. Cu ajutorul pensulei cosmetice incluse în trusă se aplică masca sub forma unei pelicule fine, pe linie median ascendentă, către în afară, evitând zona ochilor, începând de la nivelul gâtului şi urcând progresiv cu "ancorare" în spatele urechilor. Se va păstra repaus în poziţie culcată, la 40 de grade faţă de orizontală, pentru circa 30 de minute (sau mai puţin pentru epidermele sensibile), nefiind permise mişcări ale musculaturii mimicii. Masca se va îndepărta după înmuierea sa prealabilă cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apă călduţă, urmată de clătirea din abundenţă a feţei, gâtului şi decolteului.

NOTA: Dacă după aplicarea măştii apar contracţii musculare sau prurit ocazional, se va apăsa uşor zona respectivă până la dispariţia acestora, fară a se scărpina sau freca.

  • Este parte componentă a programului de înfrumuseţare Aloe Fleur de Jouvence.
  • Se omogenizează cu Aloe Activator.
  • Curăţă, catifelează şi redă fineţe epidermei.
  • Conţine extract din flori de muşeţel cu efect calmant şi decongestionant asupra epidermelor sensibile.
  • Prin adăugarea a jumătate de linguriţă de miere de albine se obţin rezultate deosebite.