Aloe Sunless Tanning Lotion

forever-sunless-tanning-lotionCOD: 239                         Pret: 27,22 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Living Products a creat o emulsie autobronzantă, Aloe Sunless Tanning Lotion, a cărei formulă specială răsfaţă pielea, datorită proprietăţilor intens hidratante ale gelului de aloe, şi îi conferă un aspect catifelat şi un bronz de culoare naturală, sănătoasă, indiferent de anotimp.

Pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, emulsia autobronzantă Aloe Sunless Tanning Lotion permite obţinerea unui bronz superb pe toată durata anului, fară riscul expunerii la acţiunea nocivă a radiaţiilor ultraviolete. Cu cât este aplicată mai des, cu atât nuanţa bronzului obţinut este mai intensă. După obţinerea intensităţii dorite a culorii, frecvenţa aplicării poate să scadă.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dihidroxiacetonă, glicerină, metilglucet-20, alchilbenzoat C12-15, ulei din seminţe de floarea-soarelui (Helianthus annuus), ciclometicon, etoxidiglicol, dimeticon copoliol, alcool cetilic, glicerilstearat, PEG-75 stearat, cetet-20, stearet-20, polisorbat-60, gumă de xantan, metilparaben, diazolidiniluree, propilparaben, EDTA disodic, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 118 ml.

MOD DE UTILIZARE: Pentru rezultate optime se recomandă folosirea Aloe Sunless Tanning Lotion după baie sau duş. Aplicaţi în strat subţire, fară a insista asupra coatelor, genunchilor sau gleznelor. Repetaţi aplicarea după 4-5 ore, până la atingerea nuanţei dorite. După aplicare, mâinile trebuie spălate cu apă din abundenţă. Până la uscarea perfectă, se va evita contactul cu hainele sau piesele de mobilier. Pentru întreţinerea culorii, reaplicaţi produsul zilnic sau o dată la două zile. (Notă: emulsia autobronzantă NU asigură protecţie solară.)

SFATURI PENTRU APLICARE: Pentru obţinerea unui bronz uniform, cu nuanţe superbe, este necesară exfolierea prealabilă a pielii, urmată de hidratare corespunzătoare cu una dintre emulsiile prezentate anterior. Emulsia autobronzantă se va aplica după 15 minute, pentru a nu exista interferenţe între agenţii autobronzanţi şi crema hidratantă.

Emulsia autobronzantă pătrunde în piele după 20 de minute.

Dacă aplicarea produsului se realizează direct, cu mâinile libere, acestea vor fi atent spălate imediat după aplicare sau vor fi frecate cu suc proaspăt de lămâie.

  • Nu pătează pielea.
  • Nu degajă miros neplăcut.
  • Conţine Aloe vera, pentru hidratare suplimentară.
  • Prin aplicări repetate se obţine un bronz mai intens.