Aloe MSM Gel

aloe-msm-gelCOD: 205                         Pret: 25,98 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Dacă doriţi calmarea rapidă a durerilor musculare şi articulare, Forever Living Products vă oferă soluţia: folosiţi cu încredere Aloe MSM Gel! MSM este abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o formă de sulf organic, prezent în majoritatea organismelor vii. Sulful este al treilea element ca pondere în structura organismului uman.

Un alt ingredient-cheie al acestui produs FLP este gelul stabilizat de Aloe vera. Aloe MSM Gel combină calităţile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale şi ale altor ingrediente renumite pentru alinarea durerilor.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dimetil-sulfonă (metil-sulfonil-metan), glicerină, trietanolamină, dimeticon, extract din frunze de Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), hialuronat de sodiu, alantoină, tocoferol (vitamina E naturală), ulei din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din scoarţă de salcie (Salix alba), polisorbat 80, acid ascorbic, carbomer, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 118 ml. 

MOD DE UTILIZARE: Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masându-se uşor până la perfecta pătrundere în piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomandă clătire abundentă cu apă, timp de câteva minute.
Aplicarea produsului poate fi repetată la nevoie.

  • Gel transparent, nu pătează.
  • Alinarea durerilor oricând este nevoie.
  • Conţine gel stabilizat de Aloe vera.