Aloe Heat Lotion

aloe-heat-lotionCOD: 064                         Pret: 16,74 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion de la Forever Living Products!

Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, salicilat de metil, glicerilstearat, propilenglicol, alcool cetilic, mentol, trietanolamină, ulei din frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei din miez de sâmbure de caise (Prunus armeniaca), vaselină, ulei din seminţe de susan (Sesamum indicum), lanolină, ulei din seminţe de jojoba (Simmonsia chinensis), acid oleic, PEG-100-stearat, carbomer, alantoină, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 118 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică o cantitate suficientă de produs şi se masează locul dureros până la completa sa absorbţie în piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental, direct, ochii se vor clăti cu apă câteva minute.

  • Emulsie ideală pentru masaj.
  • Calmează durerea musculară apărută după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.
  • Recomandată şi pentru copii.