Aloe Sunscreen

aloe-sunscreenCOD: 199                         Pret: 16,74 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Totul pare mai frumos când soarele străluceşte, dar proverbul spune: "Ce-i mult nu-i bun!". Din cauza pericolului supraexpunerii la soare, se impune folosirea produselor de cea mai bună calitate pentru a preîntâmpina eficient efectele nocive ale radiaţiilor UV.

Unul dintre aceste produse este Forever Aloe Sunscreen, creat pentru dumneavoastră de Forever Living Products. Aloe Sunscreen conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare şi umectare, ce îi conferă o consistenţă fină, uşoară, şi menţin nivelul optim al hidratării cutanate. Ingredientele naturale şi ultimele descoperiri ştiinţifice se întâlnesc pentru a crea un filtru solar ultra-eficient, ce catifelează, hidratează şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare. Cu factor de protecţie solară (SPF) 30, Forever Aloe Sunscreen blochează atât radiaţiile ultraviolete de tip A, cât şi pe cele de tip B.

INGREDIENTE ACTIVE:  Octil metoxicinamat, octil salicilat, oxibenzonă, oxid de zinc.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dimeticon, polisorbat 80, alchilbenzoat C12-15, hidroxietil acrilat / sodiu acrilodimetil taurat copolimer, scualen, gliceril stearat, alcool cetilic, glicerină, polisorbat 60, VP/eicosen copolimer, PEG-100 stearat, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, gumă de xantan, parfum, acetat de tocoferil.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 118 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică pe toată suprafaţa expusă la soare, cu 15-30 de minute înainte de începerea expunerii şi se va reaplica dacă apare uscăciunea pielii sau după 40 de minute de activitate acvatică.

 • SPF ridicat pentru protecţie optimă.
 • Formulă rezistentă la apă, eficientă chiar şi după 40 de minute de activitate acvatică.
 • Hidratează pielea, prelungind efectul bronzării.
 • Produs sigur, cu acţiune delicată, recomandat şi pentru copii.

 

INFORMAŢII UTILE DESPRE RADIAŢIILE SOLARE ŞI BRONZARE

 • Luaţi toate măsurile necesare pentru a evita arsurile solare, în special la copii.
 • Evitaţi expunerea la soare a pielii neprotejate, mai ales între orele 10 - 14, cea mai călduroasă parte a zilei.
 • Dacă este posibil, alegeţi zonele cu umbră, însă nu uitaţi că arsurile solare pot surveni chiar şi în locurile ferite de acţiunea directă a soarelui.
 • Arsuri solare pot apărea şi în timp ce vă aflaţi în apă, datorită reflexiei razelor solare la suprafaţa acesteia. Acest fapt este valabil şi în cazul zăpezii sau al nisipului.
 • Acoperirea capului cu pălării sau şepci reduce expunerea solară la nivelul capului, feţei şi gâtului.
 • Acoperiţi pielea expusă cu îmbrăcăminte uşoară, cum ar fi bluzele cu mânecă lungă.
 • Folosiţi ochelari de soare care exclud atât expunerea solară directă, cât şi pe cea periferică a ochilor.
 • Pe pielea expusă aplicaţi creme cu SPF ridicat (minim 15). Aplicaţi crema cu generozitate şi reaplicaţi frecvent.
 • Folosirea anumitor medicamente, substanţe sau a unor produse cosmetice vă poate micşora rezistenţa la expunere solară.

DE ŞTIUT DESPRE PROTECŢIA SOLARĂ

 • Fără lumina soarelui nu poate exista viaţă, iar majoritatea efectelor sale sunt binefăcătoare. Totuşi, există o componentă a luminii solare, invizibilă pentru om, numită radiaţie ultravioletă sau radiaţie UV. Obiceiul de a sta la soare în regiunile calde, în care bronzarea este posibilă, creşte semnificativ riscul apariţiei cancerului cutanat. Cercetările arată că aproape toate tipurile de cancer cutanat sunt provocate de soare, fiind împărţite în două categorii: tumorile non-melanocitare, rareori fatale, reprezintă 5% din totalul cazurilor de tumori maligne şi afectează preponderent persoanele în vârstă; melanoamele maligne apar la grupe de vârstă mult mai tinere şi reprezintă aproape 10% din cazurile de cancer la grupa de vârsta 20-39 de ani. Acest procent s-a dublat în ultimii 15 ani, în prezent înregistrându-se o rată a deceselor de 1:25, în cadrul acestei grupe. Prin măsuri de protejare a pielii faţă de acţiunea nocivă a radiaţiilor solare se poate reduce semnificativ această statistică.
 • Lumina solară conţine două tipuri de radiaţii UV, numite UVA şi UVB. Ambele tipuri provoacă modificări cutanate, însă între acestea există mari diferenţe. Reţineţi: A (Aging) înseamnă îmbătrânire cutanată, iar B (Burning) înseamnă arsură. UVA pătrund în straturile profunde ale pielii, provocând deshidratare cutanată, apariţia ridurilor, pierderea elasticităţii şi hiperpigmentare (pete brune). UVB produc leziuni la suprafaţa pielii, de la înroşiri (eritem actinic), până la vezicule cu lichid.
 • Factorul de protecţie solară (SPF) al cremelor sau loţiunilor indică gradul protecţiei conferite de produsul respectiv împotriva efectelor expunerilor prelungite la soare. Acesta reprezintă valoarea fracţiei dintre cantitatea de UV necesară pentru apariţia eritemului pe pielea protejată şi cantitatea de UV necesară pentru apariţia aceluiaşi eritem pe pielea neprotejată. In consecinţă, cu cât valoarea SPF este mai mare, cu atât perioada de expunere la soare va putea fi prelungită fară riscuri majore. Totuşi, chiar şi atunci când folosiţi o bună protecţie solară, nu abuzaţi de expunerea la soare.