Aloe Vera Gelly

aloe-vera-gellyCOD: 061                         Pret: 16,74 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

In trecut, Aloe vera era întrebuinţată pentru tratarea leziunilor cutanate minore. In multe gospodării, planta crescută în ghiveci era folosită ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiază şi cele mai sensibile epiderme.

Aloe Vera Gelly, gel translucid ce conţine agenţi de hidratare şi umectare, a fost special creat de Forever Living Products pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritaţii, şi reface hidratarea şi catifelarea iniţială. Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele şi nu pătează hainele.

Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză. Hair-styliştii folosesc produsul pentru protecţia scalpului înainte de vopsiri şi ondulaţii permanente.

In dulăpiorul din baie, în trusa de prim-ajutor, în bucătărie, în tabără, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de îngrijire atentă.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerină, trietanolamină, carbomer, tocoferol (vitamina E naturală), alantoină, acid ascorbic, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 118 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se va aplica o cantitate suficientă de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curăţată în prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.

  • Calmează rapid leziunile cutanate minore.
  • Nu pătează hainele.
  • Necesar în orice trusă de prim-ajutor.