Aloe Body Toning Kit

aloe-body-toning-kitCOD: 055                         Pret: 99,14 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Răsfaţaţi-vă trupul cu setul tonifiant anticelulitic Aloe Body Toning Kit, conceput de Forever Living Products pentru a vă ajuta să vă remodelaţi silueta, prin reducerea celulitei şi redobândirea unui tonus ferm. Extractele din plante de origine europeană şi agenţii ce provoacă încălzirea locală a ţesuturilor sunt "armele secrete" pentru lupta împotriva aspectului neplăcut al celulitei.

Susţinem cu mândrie că rezultatele care se vor obţine cu Aloe Body Toning Kit de la Forever vor face ca trupul dumneavoastră să arate superb!

INGREDIENTE: Pentru informaţii despre lista de ingrediente a produselor Aloe Body Toner şi Aloe Body Conditioning Creme se vor consulta paginile dedicate din această secţiune.

ATENŢIE: A nu se proceda la împachetarea cu folie de celofan în timpul sarcinii, după intervenţii chirurgicale recente, în cazul în care aveţi probleme cardiace, flebitice sau alte probleme circulatorii. Inainte de folosire, testaţi produsul pe o suprafaţă redusă a pielii pentru depistarea eventualelor reacţii alergice.

SOLICITAŢI CONSULT MEDICAL ÎNAINTE DE ÎMPACHETAREA CU FOLIE. NU PĂSTRAŢI FOLIA DE CELOFAN LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

IMPORTANT!
Folosiţi Aloe Body Toner şi Aloe Body Conditioning Creme cu respectarea următoarelor indicaţii:

  • Spălaţi-vă mâinile imediat după aplicarea produselor.
  • Evitaţi contactul cu ochii.
  • Nu aplicaţi produsele pe faţă, sâni sau în zona genitală.
  • Dacă apar iritaţii sau alte reacţii alergice, spălaţi imediat zona cu apă din belşug.
  • Nu aplicaţi pe pielea iritată sau proaspăt epilată.

PENTRU REZULTATE OPTIME, URMAŢI ÎNTOCMAI INSTRUCŢIUNILE DE FOLOSIRE.

Aloe Body Toning Kit include:

ALOE BODY TONING KIT - MOD DE UTILIZARE

PASUL 1: Curăţarea pielii cu Aloe Bath Gelee şi lufa
Experimentaţi plăcerea unei îmbăieri cu Aloe Bath Gelee - curăţare, exfoliere, revitalizare, masaj şi relaxare. Aplicaţi Aloe Bath Gelee pe lufa şi masaţi pielea uşor; clătiţi apoi cu apă. Repetaţi zilnic această procedură pentru o piele fină, mătăsoasă.

PASUL 2: Tehnica măsurărilor
Pentru a proba eficacitatea acestui program se vor efectua două seturi de măsurători (prima înainte, iar cealaltă imediat după procedura de tonifiere). Cu ajutorul unui centimetru de croitorie şi al unui marker se vor nota, pe piele, repere la nivelul zonelor ce urmează a fi împachetate. Se vor lua 3 repere la nivelul braţului, trunchiului şi coapsei, după care se însumează cifrele respective şi se notează ca sumă iniţială, deoarece prezintă importanţă la final. La finalul procedurii se vor efectua măsurătorile exact în aceleaşi zone, conform reperelor iniţiale.

PASUL 3: Aplicarea Aloe Body Toner
Inainte de folosire, testaţi produsul pe o suprafaţă redusă a pielii pentru depistarea eventualelor reacţii alergice. Există un raport direct proporţional între efectul de încălzire locală şi cantitatea de produs aplicată, de aceea aplicarea unui strat mai gros permite un efect de încălzire mai puternic, iar la nivelul unor zone grosimea stratului poate varia, în funcţie de necesităţi.

PASUL 4: Impachetarea cu folie
Folia se va înfăşură direct pe piele, fară a strânge, printr-o mişcare ascendent-centripetă, pe suprafeţele pe care a fost aplicat Aloe Body Toner (pentru coapse, din antero-lateral-intern către antero-lateral-extern, pentru braţe din antero-lateral-extern către antero-lateral-intern). După împachetarea completă a unui segment, folia se trage pentru o împachetare mai strânsă, se întinde şi se răsuceşte. Dacă strângerea devine neplăcută sau apar furnicături/ciupituri, folia se va perfora. NU SE VOR ÎMPACHETA: FAŢA, GÂTUL, PIEPTUL, UMERII, ANTEBRAŢELE, GAMBELE şi ZONA GENITALĂ. Se va folosi Aloe Body Toner numai pentru braţe, abdomen şi coapse. După preferinţă, un al doilea strat de folie poate fi aplicat peste primul.
Impachetarea va dura circa 1 oră, iar poziţia adoptată va fi una relaxată, cu picioarele ridicate la un nivel superior corpului. Nu se va depune efort fizic şi nu se va dormi. După despachetare, folia nu va fi refolosită. Se va trece apoi la etapa măsurării finale: suma finală se scade din suma iniţială, iar diferenţa obţinută reprezintă numărul centimetrilor pierduţi. Surplusul de produs rămas pe piele se masează uşor şi se lasă să pătrundă liber timp de patru ore, fară a fi îndepărtat prin spălare.

PASUL 5: Aplicarea Aloe Body Conditioning Creme
Această cremă densă se aplică, după împachetare, pe întregul corp sau poate fi folosită, în afara procedurii, ca o cremă de întreţinere. Aloe Body Toner şi Aloe Body Conditioning Creme, însoţite de o dietă corespunzătoare şi exerciţii fizice, ajută la reducerea stratului celulitic.
Aplicaţi Aloe Body Conditioning Creme direct pe piele, pe suprafeţele ce nu au fost împachetate sau pe întregul corp ca o cremă de întreţinere, în afara procedurii de împachetare. Produsul stimulează circulaţia, drenează lichidele şi reduce ţesuturile grase. Nu aplicaţi produsul pe pielea iritată, proaspăt epilată sau imediat după baie. Nu aplicaţi produsul la nivelul feţei, sânilor, zonei genitale sau mucoaselor. Se va evita contactul cu ochii. In cazul apariţiei reacţiilor iritative se va clăti din abundenţă cu apă caldă.
Mâinile vor fi spălate imediat după aplicare. Tubul va fi bine închis şi nu va fi lăsat la îndemâna copiilor.

Recomandări generale:

Frecvenţa procedeului împachetării va depinde de obiectivul urmărit: slăbire sau ameliorarea tonusului muscular. Efectul va fi mai puţin evident la persoanele obeze cu depozite celulitice vechi (celulita localizată indurată). Exerciţiile fizice regulate şi o dietă adecvată sunt necesare pentru a obţine efecte pe termen lung. De asemenea, persoanele care prezintă tonus muscular accentuat nu vor avea rezultate spectaculoase.

Cele mai evidente rezultate se vor înregistra în cazul persoanelor care s-au îngrăşat rapid, într-o perioadă scurtă de timp sau la cele care şi-au pierdut tonusul muscular. Procedura de împachetare poate fi urmată de două-trei ori în prima săptămână, apoi mai rar, în funcţie de obiectivul urmărit.

Senzaţia de sete apărută după împachetare este normală şi se datorează eliminării apei prin transpiraţie. Se recomandă creşterea cantităţii de apă consumate pentru accelerarea metabolismului şi a eliminării apei şi grăsimilor.