Aloe First

aloe-firstCOD: 040                         Pret: 22,26 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Cu formula sa exclusivă creată de Forever Living Products, Aloe First asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore, fiind un produs care nu trebuie să lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. 

Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi extractele vegetale conferă produsului proprietăţi calmante, decongestionante. pH-ul său echilibrat şi prezentarea sub formă de spray permit şi îngrijirea celor mai sensibile epiderme. Aloe First a fost creat ca o primă măsură de tratare în cazul leziunilor minore, a zgârieturilor, juliturilor, arsurilor sau a eritemului solar.

Aloe First constituie un excelent produs pentru calmarea epidermei după epilarea cu ceară. Aloe First poate fi întrebuinţat, de asemenea, pentru a proteja părul împotriva acţiunii nocive a factorilor de mediu sau înainte de aplicarea soluţiilor pentru obţinerea ondulaţiilor permanente, deoarece contribuie la protejarea firelor de păr faţă de acţiunea deshidratantă a acestor preparate.

Aloe First conţine gel stabilizat de Aloe vera, propolis (un antiseptic natural), alantoină pentru protecţia pielii şi un complex exclusiv obţinut din 11 extracte din plante:

  • Propolisul intensifică efectul calmant şi protector al gelului stabilizat de Aloe vera.
  • Alantoina, un ingredient de provenienţă vegetală care există şi în aloe, protejează pielea.
  • Formula este completată cu cele 11 extracte din plante atent selecţionate, renumite pentru efectele lor binefăcătoare.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, alantoină, glicerină, tocoferol (vitamina E naturală), propolis, extract din flori de gălbenele (Calendula officinalis), extract de coada şoricelului (Achillea millefolium), extract din flori şi frunze de cimbru (Thymus vulgaris), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), extract din tulpină şi rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale), extract din frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), extract din flori de pasiflora (Passiflora edulis), extract din frunze de salvie (Salvia officinalis), extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), extract de limba mielului (Borago officinalis), extract din lemn de santal (Santalum album), polisorbat 20, citrat de sodiu, diazolidinuree, metilparaben.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 473 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se va aplica la locul leziunii, după îndepărtarea eventualelor impurităţi, până la obţinerea efectului de calmare şi restabilire a echilibrului cutanat.

  • Indispensabil oricărei truse de prim-ajutor.
  • Ideal pentru iritaţii sau leziuni cutanate minore.
  • Asigură protejarea părului faţă de acţiunea factorilor de mediu.
  • Etapă premergătoare aplicării soluţiilor pentru obţinerea ondulaţiilor permanente.
  • Calmarea epidermei după epilări cu ceară.