Forever Marine Mask

forever-marine-maskCOD: 234                         Pret: 25,30 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Indiscutabil, hidratarea intensă şi curăţarea profundă sunt modalităţile cele mai potrivite pentru refacerea texturii catifelate şi restabilirea nivelului normal de hidratare a pielii. După o zi de muncă, plină de activitate, tenul va fi mai uscat şi mai lipsit de strălucire.

Forever Marine Mask de la Forever Living Products este o mască uşor de aplicat ce acţionează în profunzimea pielii pentru a revitaliza şi conferi prospeţime tenului. Forever Marine Mask asigură concomitent curăţarea profundă şi normalizarea texturii tenului, datorită mineralelor marine din diferite specii de alge, care completează acţiunea intens hidratantă şi curativă, de refacere, furnizată de gelul stabilizat de Aloe vera, mierea de albine şi extractul de castravete. Tenul dumneavoastră va fi răsfaţat cu excepţionala calitate a ingredientelor naturale din Forever Marine Mask!

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, bentonită, glicerină, miere, caolin, hialuronat de sodiu, extract de alge, extract de vareh (Macrocystis pyrifera), extract de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract de castravete (Cucumis sativus), tocoferol (vitamina E naturală), acid ascorbic, retinil palmitat, 1,2 - hexanediol, caprilil glicol, metilparaben, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu masă netă 113 g.

MOD DE UTILIZARE: După demachiere/curăţare atent efectuată se va aplica Forever Marine Mask în strat generos, pentru a acoperi în totalitate faţa, pe o direcţie ascendentă către exterior şi în afară, evitându-se regiunea perioculară. După circa 15-20 de minute necesare uscării, masca va fi îndepărtată cu apă călduţă, iar faţa se va tampona uşor cu o ţesătură moale. Pentru obţinerea unor rezultate optime, masca se va aplica de minim 2 ori pe săptămână.

PRECAUŢII: A se evita contactul cu ochii. In cazul apariţiei unor iritaţii, ochii se vor clăti cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă, se va întrerupe folosirea produsului şi se va consulta medicul.

  • Asigură concomitent curăţare şi hidratare profundă.
  • Conţine minerale marine.
  • Uşor de aplicat, ideală pentru îngrijirea tenului.

BizNiz.ro - director romanesc de afaceri