Forever Epiblanc

forever-epiblancCOD: 236                         Pret: 22,44 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu, provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune. Insă mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată.

Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă de la Forever Living Products, a fost conceput special pentru a reda luminozitatea tenului, a uniformiza textura pielii şi a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obţine arbutina) şi Rumex occidentalis, precum şi pentru vitamina E naturală, rezultând astfel un produs FLP pentru îngrijirea pielii de excepţie.

Rezultate maxime se vor obţine prin aplicarea directă, localizată a gelului Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfecţiunilor estetice sau tulburărilor de coloraţie. Concomitent, se recomandă,  folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Aloe Sunscreen

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerină, arbutină, trietanolamină, ascorbil fosfat de sodiu, extract de Rumex occidentalis, hialuronat de sodiu, vitamina E (naturală), gumă de xantan, carbomer, dimeticon, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, EDTA disodic, metilparaben, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu masă netă 28,3 g.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică dimineaţa şi seara, strict localizat, pe pielea curată, numai în zonele în care se doreşte ameliorarea aspectului pătat, după care se aplică un produs hidratant. Se recomandă, totodată, folosirea produsului Aloe Sunscreen pe parcursul zilei, pentru protecţie solară.

PRECAUŢII: A se evita contactul cu ochii. In cazul apariţiei unor iritaţii, ochii se vor clăti cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă, se va întrerupe folosirea produsului şi se va consulta medicul.

  • Acţiune delicată de uniformizare a coloraţiei pielii.
  • Redă luminozitate chipului.
  • Reduce aspectul petelor brune.

Jocuri