Aloe Fleur de Jouvence

aloe-fleur-de-jouvanceCOD: 041                         Pret: 124,00 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

A sosit timpul să vă răsfăţaţi tenul cu programul Aloe Fleur de Jouvence de la Forever Living Products!

Aloe vera a adus întotdeauna pielii numai binefaceri. De-a lungul timpului, numeroase civilizaţii au folosit Aloe vera pentru a întreţine sănătatea, frumuseţea şi tinereţea pielii. Egiptenii, renumiţi pentru continua lor preocupare pentru frumuseţea fizică (preocupare întruchipată de Cleopatra), foloseau Aloe vera datorită proprietăţilor sale hidratante, în încercarea de a-şi păstra tinereţea fizică. Astăzi, Forever Living Products reuşeşte să capteze întreaga forţă a plantei vii, păstrându-i intacte calităţile, pentru a ni le oferi într-unul dintre cele mai performante programe pentru îngrijirea tenului.

Aloe Fleur de Jouvence („Floarea Tinereţii") este unul dintre cele mai eficace programe de înfrumuseţare cu efect reparator create vreodată: şase produse minunate, fiecare cu propriul rol în cadrul unui regim complet de îngrijire a tenului. Inţelepciunea desprinsă din experienţa de veacuri şi principiile ştiinţifice ale dermatologiei moderne au stat la baza conceperii acestui program, iar Forever Living Products nu a lăsat loc de compromis, investind substanţial în cercetare pentru realizarea acestor excelente produse. Colecţia, elegant prezentată într-o trusă superbă, mai conţine o oglindă, o doză-mensură şi o pensulă pentru aplicarea măştii. Fiecare produs este disponibil şi separat, dar numai urmând cele şase etape de îngrijire se vor înregistra beneficii maxime.

Produsele din trusa Aloe Fleur de Jouvence au fost concepute cu mare grijă, acordându-se o deosebită atenţie fiecărei etape de îngrijire zilnică a tenului. Compoziţia acestor produse aduce în prim plan gelul stabilizat de Aloe vera, acidul hialuronic (factor natural propriu celulei), elastina hidrolizată şi colagenul nativ, de cea mai bună calitate. Alăturarea acestor ingrediente de mare specificitate, a agenţilor intens hidratanţi, a emulgatorilor şi a umectanţilor în cadrul unor formule eficiente a condus la realizarea unor produse de excepţie, care contracarează efectul trecerii anilor şi al agresiunilor exercitate de factorii climatici sau de mediu.

Programul preventiv şi reparator Aloe Fleur de Jouvence propune un regim de îngrijire cotidiană, în scopul menţinerii frumuseţii, tinereţii, prospeţimii, tonicităţii şi luminozităţii tenului. 

MOD DE UTILIZARE:
• Curăţare - demachiere dimineaţa şi seara cu Exfoliating Cleanser;
• Tonifiere - împrospătare dimineaţa şi seara cu Rehydrating Toner;
• Aplicarea măştii Facial Contour Mask Powder preparate cu Aloe Activator, de 2- 3 ori pe săptămână;
• Aplicarea cremei Recovering Night Creme seara;
• Aplicarea emulsiei Firming Foundation Lotion dimineaţa.

IMPORTANT
• EVITAŢI CONTACTUL CU OCHII.
• ÎN CAZUL UNOR REACŢII ALERGICE, CLĂTIŢI ZONA CU APĂ CĂLDUŢĂ.
• A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

NOTA: Deşi toate produsele programului Aloe Fleur de Jouvence sunt de cea mai bună calitate - conţinând ingrediente hipoalergenice - se impune testarea lor prealabilă pe o suprafaţă cutanată redusă, ca în cazul unui produs nou.

Programul Aloe Fleur de Jouvence include:
• Exfoliating Cleanser
• Facial Contour Mask Powder
• Aloe Activator
• Rehydrating Toner
• Firming Foundation Lotion
• Recovering Night Creme
• Doză-mensură, pensulă aplicatoare, recipient pentru mixare

Programul Aloe Fleur de Jouvence - Mod de folosire

Aloe Fleur de Jouvence asigură toate elementele necesare unui program reparator - revitalizant, alături de o broşură detaliată cu modul de utilizare a fiecărui produs.
PASUL 1: Cu ajutorul degetelor se aplică Exfoliating Cleanser asupra ansamblului faţă-gât-decolteu cu mişcări uşor ascendente şi către în afară.
PASUL 2: Se înlătură produsul cu ajutorul unui tampon de vată, apoi se clăteşte foarte bine faţa cu apă călduţă.
PASUL 3: Se omogenizează o doză-mensură de pudră Facial Contour Mask cu o doză-mensură de Aloe Activator, picătură cu picătură, până la obţinerea consistenţei de emulsie fină.
PASUL 4: Cu ajutorul pensulei cosmetice incluse în trusă se aplică masca sub forma unei pelicule fine, pe linie median ascendentă, către în afară, evitând zona ochilor, începându-se de la nivelul gâtului şi urcând progresiv prin "ancorare" în spatele urechilor. Se aplică cotonete umede la nivelul ochilor şi se păstrează un repaus de circa 30 minute.
PASUL 5: Masca se va înlătura după înmuierea sa prealabilă, cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apă călduţă, urmată de clătirea din abundenţă a feţei, gâtului şi decolteului.
PASUL 6: Se şterge uşor faţa cu un tampon îmbibat în loţiunea tonică Rehydrating Toner, până ce acesta rămâne perfect curat.
PASUL 7: Dimineaţa, se va aplica cu ajutorul degetelor emulsia Firming Foundation Lotion la nivelul ansamblului faţă-gât-decolteu. După un timp, emulsia, excelentă bază de machiaj, va pătrunde complet în piele, conferindu-i protecţia necesară.
PASUL 8: Seara, la nivelul ansamblului faţă-gât-decolteu se va aplica crema Recovering Night Creme, care declanşează procesul de reînnoire celulară pe de durata somnului de noapte.

Director web gratuit