Despre ingredientele Aloe Activator

Aloe Activator este o soluţie de aloe 99,7% produsă în intenţia de a conserva efectele gelului proaspăt pentru 4 şi mai mulţi ani.

Ca produs cosmetic ajută funcţionarea generală a pielii datorită facilităţii transferului de apă, esenţial pentru metabolismul fiecărei celule. Utilizat ca atare oferă tenului o veritabilă „baie de aloe” cu calităţi nutritive, antioxidante, detoxifiante, antiinflamatoare, antibiotice, antivirale şi calmante.

Produsul Aloe Activator poate fi folosit şi într-o mare varietate de diagnostice: dermatologice, dermatoze, în leziuni recente ale pielii, muşchilor, tendoanelor şi articulaţiilor, în manifestări artritice, reacţii alergice, în infecţii bacteriene, virale şi fungice ale pielii şi condiţionări patologice soldate cu durere, prurit, tumefiere, inflamaţie şi necrozare, iar ca tratament local în: eczeme, dermatite, acnee, impetigo, seboree, mătreaţă, alopecie, sclerodermie, psoriazis, herpes simplex, edem angioneurotic, cloasma hepatică, escare.

Eficienţa se bazează pe proprietăţile curative deja menţionate la gelul de Aloe Vera.

Condiţia pentru a începe tratamentul local este să se igienizeze optim suprafaţa lezată pentru a reduce la maximum şansa de a antrena în leziune germeni patogeni sau alergeni mai ales dată fiind penetrabilitatea preparatului şi vasodilataţia indusă de el.
Un pansament îmbibat în preparat va acoperi zona lezată timp de 30 minute.