Despre ingredientele R3 Factor Skin Defence Creme

R3 Factor Skin Defence Creme conţine: gel de Aloe Vera stabilizat 100%, apă deionizată, butilenglicol, gluceth-20 de metil, scvalenă, ulei de piersici, dime-thiconcetilc-poliacrilamid, izoparafină, C 13-14, stearat de glicerină, linoleat de tocoferil, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, acid glicolic, extract de măr, de ceai verde, palmitat de retinil, colagen solubil, stearat PEG 100, acid ascorbic, trietanolamină, uree, metilparaben, propilparaben, complex hidroxialfa-aloe, parfum.

Produsul R3 Factor Skin Defence Creme este conceput pentru a uşura retenţia umidităţii în pielea feţei, restabileşte elasticitatea şi înnoieşte senzaţia de catifelare a tenului.
Se aplică pe faţă, gât şi alte părţi ale corpului, doar după toaletarea acestora.
Pentru a obţine cele mai bune rezultate produsul trebuie utilizat dimineaţa şi seara.
Se recomandă utilizarea ulterioară a cremei de zi, de noapte sau a măştii compusă din Aloe Activator şi Facial Contour Mask Powder.

Laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale firmei Forever Living Products au creat acest produs pentru a rezolva problema celor 3R tegumentari: rehidratarea, reechilibrarea şi reînnoirea tegumen­tului, utilizând pentru aceasta un ingredient specific doar acestuia: complexul hidroxialfa-aloe.

R3 Factor Skin Defence Creme este recomandat să se folosească după împlinirea vârstei de 30 de ani. Se poate insista în jurul ochilor pentru atenuarea ridurilor de expresie, mai evidente la acest nivel.