Despre ingredientele Recovering Night Creme

Recovering Night Creme conţine: gel de Aloe Vera stabilizat 100% natural, apă deionizată, acid stearic, gliceril stearat, propilenglicol, alcool-benzoat, C12-15, poliizobutenă hidrogenată PEG 100 stearat, colagen solubil, trietanolamină, ulei din miez de sâmbure de caise, polisorbat-50, acid hialuronic, elastină hidrolizată, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol, propolis, pantenol (provitamina B5), extract de tătăneasă, extract de muşeţel, retinil-palmitat (palmitat de vitamina A), glutamat de glucoză, gliceride din germeni de grâu, acid ascorbic, alcool cetilic, alantoină, imidazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

Recovering Night Creme are o formulă atât de complexă pentru a ajuta pielea să se regenereze pe timpul nopţii, sau în timpul somnului.

Având în vedere formula atât de complexă care cuprinde majoritatea din componentele cremelor Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Vera Gelly, la care se adaugă o seamă de ingrediente specifice acţiunii tegumentare, prin factorii de creştere se asigură o regenerare rapidă a tegumentului feţei.

Prin conţinutul de propolis se asigură protecţia antibiotică, antivirală şi antifungică.

Prin extractul de muşeţel se obţine un efect puternic de calmare şi dezinfectare al pielii, iar prin extractul de tătăneasă se obţine un efect antiinflamator şi decongestiv.

Ingredientele fac din acest produs un protector nutritiv şi regenerator rapid, polivalent, care acţionează pe unitatea de timp. Se contează pe orele de noapte pentru ca dimineaţa tenul să fie hrănit şi revitalizat complet.

Atenţionăm că parfumurile conţinute sunt discrete, conferind produsului o tentă olfactivă de prospeţime.

Crema de noapte pătrunde repede în tegument, nedând senzaţia de „faţă seboreică”.