Despre ingredientele Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme conţine: gel de Aloe Vera stabilizat natural 100%, stearat de glicerină, propilenglicol, alcool cetilic, PEG 100 stearat, lanolină, sorbitol, dioctiladipat, octilstearat, octilpalmitat, alantoină, propolis, lanolin alcool, dimethicon, tocoferol (vitamina E naturală), beta-caroten (provitamina A), extract de muşeţel, extract de tătăneasă, trietanolamină, acid ascorbic, imidazolidinil-uree, metilparaben, propilparaben, odorizant.

Prin compoziţia sa, Aloe Propolis Creme este un produs deosebit pentru îngrijirea pielii, conţinând gel de Aloe Vera şi propolis.

Alături de propolis în aceasta crema au fost utilizate extracte din plante cu efect antiinflamator, bogate în vitamina A şi E, precum şi elemente hidratante.

S-au obţinut rezultate deosebite în arsuri (termice, chimice şi de iradiere).
În acest caz sunt eficiente efectele anestezice, bactericide şi de regenerare a ţesuturilor, efecte datorate gelului de aloe şi propolisului. Se intensifică procesul de granulaţie, se limitează întinderea plăgilor, se ameliorează circulaţia sanguină şi limfatică locală. Se poate utiliza asociat cu produsul Aloe First cu care se face toaletarea plăgii.
S-au remarcat rezultate şi în ulcerul cronic de gambă unde se obţine o regenerare rapidă a ţesuturilor ce asigură câmpul pentru realizarea autogrefei în cazul în care aceasta se impune.
În tricofiţia profundă (inclusiv cu sicozis parazitar, leziune de foliculită profundă cu evoluţie subacută şi cronică), parazitul dispare după schimbarea cât mai frecventă a pansamentelor.
Acţionează în epidermofiţie, în hipercheratoza tălpilor, în ecze­me cronice, neurodermatite şi chiar forme verucoinfiltrative ale tuber­culozei pielii. Aceste afecţiuni cedează în urma utilizării produsului Propolis Creme într-un timp proporţional cu gravitatea şi vechimea bolii.
S-au obţinut rezultate deosebite şi în unele cazuri de psoriazis şi ihtioză atunci când produsul a fost asociat cu Aloe First, iar intern s-a consumat Aloe Vera Gel.
Produsul este deosebit în tratamentele cosmetice având efecte deosebite în piodermită (furuncule, foliculite şi în acneea juvenilă).
Se poate utiliza eficient şi în escare după toaletarea acestora cu Aloe First.