Despre ingredientele Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion conţine: 62% gel de Aloe Vera stabilizat natural 100%, apă deionizată, salicilat de metil, propilenglicol, glicerilstearat, (antiiritant) alcool cetilic, mentol, trietanolamină, ulei de eucalipt (volatil), ulei de miez de sâmbure de caisă, vaselină, ulei de sesam, lanolină, ulei de jojoba, acid oleic, PEG-100 stearat, carbomer, alantoină, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben.

Efectele derivă din cele ale substanţelor componente. Rea­mintim că produsul este bazat în mare măsură pe gelul de Aloe Vera, ale cărui proprietăţi asupra tegumentelor sunt descrise în prezentarea gelului de Aloe Vera.

Aloe Heat Lotion este o cremă emolientă cu efect resimţit de optimum termic (uneori cu percepţia senzaţiei de căldură fiind hiperemiant, dar unele persoane pot percepe contactul cu această cremă ca senzaţie de rece). Aloe Heat Lotion are o penetrabilitate extrem de ridicată iar principalul său efect, extrem de prompt este acela de a înlătura durerea resimţită din artralgii, entorse.
Este recomandată pentru masaj sau aplicaţii locale cu efecte prompte şi în contuzii, elongare traumatică, suprasolicitare a zonelor de inserţie osoasă, febră de suprasolicitare musculară, inflamaţii musculare (miozită), tendinite.
Are şi proprietatea de a fi adjuvant în resorbirea hematoamelor.
S-a observat eficienţa produsului şi în sinuzite frontale şi maxilare cât şi în crize migrenoase.
Are efect de ameliorare a crizelor dureroase din poliartrita reumatoidă.
Este eficientă, de asemenea, în algoneurodistrofii, sindrom osteoporozant locoregional al coloanei vertebrale, în sindromul de conflict discoradicular (discopatii lombare incipiente).
Preparatul dă rezultate şi în sechele recente sau tardive după entorse, luxaţii şi imobilizări ghipsate.
Este un mediu excelent pentru ultrasunete. Crema se masează uşor câteva minute la loco dolens (locul durerii) efectul este simpto­matic dar, prin repetarea procedurii, el devine chiar curativ.

Crema Aloe Heat Lotion nu se recomandă a fi aplicată pe arsuri sau pe plăgi.