Despre ingredientele Forever Bee Honey

Albinele produc această miere din plante ca Saguaro Cactus, Ocotillo, Cholla, Chaparral, Mesquite, Paolo verde şi multe altele care cresc pe platourile înalte ale deşertului Sonora din statul Arizona (SUA). Este o zonă foarte puţin poluată.
Mierea Forever Bee Honey este considerată ca fiind un aliment natural excepţional, cu puritate 100%. Ea conţine aproximativ 190 de substanţe nutritive ca de exemplu: 19 aminoacizi, 33 substanţe minerale, 11 vitamine, hidraţi de carbon, enzime şi proteine. Din compoziţia ei menţionăm: apa, albumine, hidraţi de carbon, acid formic, acetic, malic, citric, săruri minerale (fosfaţi de Calciu), iar dintre oligoelemente: Bor, Fier, Iod, Potasiu, Calciu, Siliciu, Litiu, Magneziu, Mangan, Cupru, Sodiu, Nichel, Staniu, Osmiu, Plumb, Sulf, Titan, Fosfor, Clor, Crom, Zinc.

Mierea ca aliment este prelucrată mai lent de către organismul uman decât zahărul rafinat din sfeclă de zahăr. În toată lumea mierea este considerată ca fiind cel mai sănătos îndulcitor astfel că ea este indicată spre a înlocui zahărul în orice reţetă culinară. Trebuie să se ia în considerare faptul că indicele de îndulcire este de două ori mai mare decât cel al zahărului.

Efectele mierii Forever Bee Honey: Este hrana celulei nobile (neuronul) şi se utilizează în echili­brarea metabolismului glucidic neuronal. Din acest motiv, ar trebui să fie suplimentul nutritiv obligatoriu al tuturor vârstelor dar mai ales pentru vârstele extreme.
Are efect antiaging (încetineşte procesul de îmbătrânire).
Este indicată chiar şi în ameliorarea afecţiunilor de mică psihiatrie (nevroze).
Indiferent de vârstă creşte rezistenţa fizică, înlătură oboseala, şi datorită proprietăţilor sale energetice este indicată la sportivi pentru o recuperare mai rapidă după efort.
Este indicat în astenie, stări carenţiale, convalescenţe posto­peratorii sau după boli consumptive şi chiar în anorexie.
Are calităţi antimicrobiene verificate asupra stafilococului auriu, al salmonella-ei şi E.coli.
Poate fi folosit cu succes în ulcer gastric şi duodenal, în gastrite hipoacide, în colite, chiar şi cea de putrefacţie.
Ameliorează digestia. Are calităţi antitusive.
Se foloseşte în faringite, laringite, bronşite, etc.
Poate fi utilizat şi extern la plăgi infectate, arsuri şi prurit.

Mierea Forever Bee Honey se consumă în funcţie de aportul energetic necesar şi în funcţie de vârstă, la copii după diversificarea alimentară câte o jumătate de linguriţă pe zi, după vârsta de un an câte o linguriţă pe zi, la adulţi 1-2 linguri pe zi. Administrarea se face şi în funcţie de toleranţă. La sportivi este indicată o cantitate crescută precompetiţional, cât şi între reprize.