Despre ingredientele Arctic-Sea Omega-3

Forever Arctic-Sea Super Omega-3 are ca ingrediente: EPA, DMA, acid oleic din ulei de măsline, gelatină, glicerină, vitamina E şi cei mai importanţi doi acizi graşi nesaturaţi: eicosapentaenoic şi decosahexaenoic, care sunt utilizaţi în sinteza prostaglandinelor.

Acestea din urmă sunt de o importanţă mare în reacţia imună la agresori.
De asemenea, Forever Arctic-Sea Super Omega-3 scade colesterolul şi protejează împotriva emboliilor.
Adaptează reologia sanguină la necesarul în oxigen a ţesuturilor şi au efecte antiinflamatoare puternice.
Produsul stimulează sinteza colagenului tegumentar.
Creşte sinteza hemoglobinei.
Reduce sau întârzie apariţia simptomelor senilităţii prin blocarea apariţiei radicalilor liberi lipidici.
Are o acţiune anti-mutagenă protejând materialul genetic de eventualele modificări. De asemenea, s-a constatat o acţiune hipoglicemiantă (scade glucoza din sânge).
Din cauza sensibilităţii acizilor graşi nesaturaţi la radicalii liberi, se recomandă asocierea produsului cu un alt antioxidant, de preferinţă Forever A-Beta-CarE.
S-au obţinut rezultate în: ateroscleroză, cardiopatie ischemică dureroasă şi nedureroasă.
Scade riscul de infarct miocardic, eficient în stări post-infarct.
Este eficient în hipertensiune arterială, maladii cu risc trombotic şi embolism, hipercolesterolemii, insuficienţă circulatorie cronică periferică (arterită).
Produsul Forever Arctic-Sea Super Omega-3 reglează lipidemia prin scăderea atât a trigliceridelor serice cât şi a colesterolului seric total. Echilibrarea se realizează prin reducerea valorilor LDL şi ridicarea nivelului HDL (factor protector antiateromatos).
Este adjuvant în tratamentul unor boli neurologice de cauze diverse.

Se consumă 2-3 capsule gelatinoase pe zi, după mese.

În toate cazurile care se află în tratament alopat nu se renunţă la medicaţia de bază în momentul începerii consumului de Arctic-Sea. Medicaţia se reduce pe parcursul ameliorării bolii de bază, doar la indicaţia medicului.