Despre ingredientele Aloe Bits N' Peaches

Aloe Bits N' Peaches de la Forever Living Products conţine: Fragmente din pulpă de aloe + Gel de Aloe Vera stabi­lizat 100% în mod natural cu compoziţia descrisă la Aloe Vera Gel, la care s-a adăugat concentrat de piersică.

Fructul de piersică conţine: glucide, acizi organici, vitamina A, B1, B2, Niacină, Vitamina C, oligoelemente (Na, K, Ca, Fe, I).

Efectele produsului Aloe Bits N' Peaches sunt identice cu cele ale produsului Aloe Vera Gel, pe care le reamintim pe scurt: efect antiinflamator, germicid (bacterii, fungi, virusuri), antiparazitar, antiseptic, antialgic şi anestezic, cicatrizant al mucoaselor, antialergic, antiateromatos, antioxidant, imuno-modulator, efect de regenerare al ţesuturilor, reglator al tranzitului intestinal.

Şi acest produs este un adjuvant deosebit în tratarea unor tumori de diverse etiologii şi al leucemiei.

Prin adaosurile pe care le conţine, produsul Aloe Bits N' Peaches este mai eficient în dispepsii, colici intestinale, hematurii, gută, perioade de convalescenţă. Este indicat copiilor care-l vor primi cu plăcere datorită gustului delicios în cantităţi corespunzătoare vârstei (de la diversificare alimentară); copiii pot consuma de la o linguriţă pe zi până la cantităţile apreciate conform afecţiunii.

Poate fi consumat şi de către adulţi dacă aceştia se regăsesc în indicaţiile mai sus amintite. Se consumă şi ca băutură răcoritoare, de preferinţă ca o componentă a micului dejun al oricărei persoane.