Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

aloe-ever-shield-deodorant-stickCOD: 067                         Pret: 8,06 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Când temperatura este ridicată, iar "presiunea" pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi la fel de proaspăt ca la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore, împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei, dar este indicat să se folosească după fiecare spălare. Mirosul discret şi proaspăt nu se constituie în concurenţă pentru parfumurile utilizate în mod obişnuit de persoana care îl utilizează.

Poate fi folosit după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară, fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea.

Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii. Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare pentru igienă personală si nici un fel de antiperspirante dăunătoare. 

Nu există pericolul obturării glandelor sudoripare.

Înlătură pericolul apariţiei hidrosadenitei (care este o piodermită).

INGREDIENTE: Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu masă netă 92,1 g.

MOD DE UTILIZARE: A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.

  • Nu conţine săruri de aluminiu.
  • Nu pătează hainele.
  • Se poate utiliza imediat după epilare.
  • Consistentă densă.

Link buzz