Aloe Liquid Soap

aloe-liquid-soapCOD: 038                         Pret: 14,82 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe Liquid Soap este un săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, creat de Forever Living Products pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă. Nu produce iritaţiile pe care le generează în mod frecvent săpunurile solide. Formula sa este indicată celor care prezintă iritaţii sau epidermă sensibilă.

Nu irită ochii, fiind ideal ca şampon pentru copii sau adulţi, este biodegradabil, are pH echilibrat şi acţiune delicată, motiv pentru care poate fi folosit pentru toaleta cotidiană a feţei, mâinilor şi corpului.  Ambalat pentru a fi uşor de utilizat, este discret parfumat, devenind un produs ideal pentru întreaga familie.

Acţiunea produsului, în afara celui de detergent, este de calmare, decongestionare, neutralizare chimică (conferă în final un pH adaptat), discret descuamant.

Acest produs are rol atât profilactic cât şi curativ.

Sistemul de debitare şi dozare îi conferă calitatea de produs de folosinţă unipersonală, evitându-se astfel contaminarea prin folosirea succesivă (cazul săpunurilor solide folosite succesiv de mai multe persoane).

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, cocoamfodiacetat disodic, laurilsulfat de sodiu, lauretsulfat de sodiu, propilenglicol, PEG-80 sorbitan laurat, tridecetsulfat de sodiu, PEG-150 distearat, cocamidopropil de hidroxisultaină, lauroamfodiacetat disodic, lauret-13 carboxilat sodic, glicolstearat, DEA-cocamidă, diazolidiniluree, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu volum net 473 ml.

MOD DE UTILIZARE: Deblocaţi pompa ambalajului şi eliberaţi o cantitate mică de săpun lichid în palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curăţare eficientă; spuma se îndepărtează prin clătire cu apă călduţă, apoi epiderma se usucă foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.

  • Nu irită ochii.
  • Formulă hidratantă.
  • Acţiune delicată.
  • Flacon-dozator. 

Web Design