Forever Bright Toothgel

forever-bright-toothgelCOD: 028                         Pret: 8,62 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţă­rilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright Toothgel, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living Products a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o pastă de dinţi pe bază de aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fară a conţine agenţi abrazivi de înălbire.

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor, cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de prove­nienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprie­tăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros.

Aroma naturală de mentă îi conferă produsului Forever Bright Toothgel un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime a cavităţii bucale, pe care le va aprecia întreaga familie.

Notă: Produsul nu conţine fluoruri.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat, glicerină, laurilsulfat de sodiu, carrageenan, aromatizanţi, propolis, zaharină sodică, benzoat de sodiu, complex de clorofilă-cupru.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu masă netă 130 g.

MOD DE UTILIZARE: Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fară asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.

  • Albeşte dantura fără agenţi de înălbire.
  • Calmează ţesuturile bucale moi.
  • Nu conţine fluoruri

Web Design