Aloe Bath Gelee

aloe-bath-geleeCOD: 014                         Pret: 20,46 EURO shopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe Bath Gelee este produsul ideal creat de Forever Living Products pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă, un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităţi stresante. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, certificat de Consiliul Ştiinţific Internaţional pentru Aloe (IASC), şi extracte vegetale, recunoscute pentru calităţile calmante şi relaxante, ce vor transforma baia sau duşul zilnic într-un ritual al bunei dispoziţii.

Folosirea concomitentă a lufei ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi asigură igiena, catifelarea şi hidratarea pielii.

Aloe Bath Gelee înseamnă relaxare, curăţenie şi prospeţime!

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, lauril-sulfat de amoniu, lauretsulfat de amoniu, cocamidopropilbetaină, PEG-3 gliceril cocoat, extract din frunze şi tulpină de iederă (Hedera helix), extract din flori de taulă (Spiraea ulmaria), extract din frunze de clematită (Clematis vital ba), extract de otrăţel de apă (Fucus vesiculosus), extract de coada calului (Equisetum arvense), propilenglicol, glicerină, clorură de sodiu, acid ascorbic, DMDM-hidantoină, parfum, colorant galben FD&C nr.5, colorant albastru FD&C nr. 1.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 251 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică pe lufă sau pe burete şi se masează uşor pielea corpului cu mişcări circulare ample. După clătire, se va utiliza un prosop curat şi moale pentru uscare perfectă.

  • Acţiune delicată, plăcută.
  • Gel hidratant pentru baie sau duş.
  • Prezentat în secţiunea referitoare la Aloe Body Toning Kit.

inscriere manuala in directoare