Aloe Blossom Herbal Tea

aloe-blossom-herbal-teaCOD: 200                         Pret: 19,78 EUROshopping-cart 

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea este o băutură nutritivă cu gust minunat şi este uşor de preparat.

Forever Living Products a utilizat ingrediente precum scorţişoara reconfortantă, coaja de portocale şi cuişoarele - pentru un gust plăcut de fructe - pimento şi ghimbir pentru efecte calmante, a adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, şi a obţinut un ceai reconfortant, hipocaloric, Aloe Blossom Herbal Tea.  

Ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 plic de ceai (1,5 g) (la 240 ml apă)
Număr doze per cutie: 25
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

0

 

Lipide totale

0 g

0%

Sodiu

0 mg

0%

Total carbohidraţi

0 g

0%

   Zaharuri

0 g

 

Proteine

0 g

0% 

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mur, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu 25 plicuri sigilate individual.

MOD DE PREPARARE: Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi.

  • Fără calorii.
  • Fără cofeină.

reclama