Forever Freedom

forever-freedomCOD: 196                         Pret: 38,87 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Living Products a îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, a adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. Preparatul obţinut astfel, Forever Freedom, asigură un mijloc practic şi nutritiv de apărare faţă de simptomele uzurii articulaţiilor, având o asimilare mai bună datorită gelului de Aloe vera ce are rol de transportor.

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste "amortizoare de şocuri" ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.

120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzuale recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

In combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor. La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformaţi băutura nutritivă Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

Informaţii nutritive
Conţine suc integral de Aloe vera cu aromă de portocale
Dozaj: 240 ml
Număr doze per recipient: aprox. 4
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

70

 

Lipide totale

0 g

0%

Sodiu

280 mg

12%

Total carbohidraţi

15 g

5%

   Zaharuri

7 g

 

Proteine

3 g

 

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).

MOD DE PREZENTARE: Recipient de 1 litru.

ADMINISTRARE: A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1 -2 ori pe zi.

  • Formulă unică, disponibilă într-o băutură pe bază de aloe; asigură un mijloc practic şi nutritiv de apărare faţă de simptomele uzurii articulaţiilor.
  • Asimilare mai bună datorită gelului de Aloe vera cu rol de transportor.
  • Conţine substanţe proprii organismului, prezente în articulaţii.

 

Submit Site to Google