Aloe Berry Nectar

aloe-berry-nectarCOD: 034                         Pret: 28,46 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor. Pentru a fi o băutură în egală măsură pe placul adulţilor şi al copiilor, am adăugat fructoză, un zahăr natural obţinut din fructe.

Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte.

 

Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului. Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină.

Informaţii nutritive
Conţine suc integral de Aloe vera cu aromă de merişor şi mere
Dozaj: 240 ml
Număr doze per recipient: aprox. 4
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

120

 

Lipide totale

0 g

0%

Sodiu

60 mg

3%

Total carbohidraţi

30 g

10%

   Zaharuri

18 g

 

Proteine

0 g

0%

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Gel Stabilizat de Aloe vera, fructoză, concentrat de suc natural de merişor şi de mere (pentru aromă), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

MOD DE PREZENTARE: Recipient de 1 litru.

ADMINISTRARE: A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  • Toate proprietăţile binefăcătoare ale Aloe Vera Gel şi gustul dulce-acrişor al merişorului.
  • Conţine un antioxidant eficient cu efect benefic de protecţie cutanată.
  • Este o sursă naturală de vitamina C.

 Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau