Relaxation Shower Gel

relaxation-shower-gelCOD: 287                         Pret: 20,97 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plină formă o nouă zi sau relaxarea binemeritată după o zi lungă şi agitată.

Bucură-te la fiecare duş de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul produs Relaxation Shower Gel de la Forever Living Products. Formula sa calmantă şi hrănitoare, pe bază de Aloe vera, uleiuri esenţiale şi extracte de bergamotă şi castravete transformă acest produs într-un gel de duş pe care îl vei iubi.

Foloseşte-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor dispărea ca prin minune. Proprietăţile de hidratare, calmare şi catifelare îţi vor răsfaţa pielea, conferindu-i totodată un parfum calmant.

 INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), C14-15 olefin sulfonat de sodiu , apă, lauramidopropil betaină, PEG-80 sorbitan laurat, sulfat de sodiu tridecet, PEG-150 distearat, cocamidopropil hidroxisultain, lauroamfodiacetat disodic, laurat de sodiu 13-carboxilat, ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia), ulei de scoarţă de cedru (Cedrus Atlantica), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamotă), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract de lămâie (Citrus Medica Limonum), glicerină, acid citric, clorură de sodiu, fenoxietanol, metilizotiazolinon, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Tub cu volum net 192 ml.

MOD DE UTILIZARE: Aplicaţi Relaxation Shower Gel cu ajutorul lufei sau al unui burete. Folosiţi şi Relaxation Bath Salts pentru o experienţă de neuitat.

  • Foloseşte-1 alături de lufa Forever pentru un plus de exfoliere.
  • Conţine Aloe vera şi uleiuri esenţiale.
  • După baie, aplică Relaxation Massage Lotion pentru o experienţă Spa unică.

seo