Royal Jelly

royal-jellyCOD: 036                         Pret: 37,14 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor. Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni "super-alimentul" destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine. De fapt, lăptişorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieţi reproductive, acestea fiind capabile să depună până la 3.000 de ouă pe zi timp de 6 ani. Albinele lucrătoare ce se hrănesc numai cu miere trăiesc doar 4-6 săptămâni.

Lăptişorul de matcă oferit de Forever Living Products în produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens deşertice, ce prezintă condiţii ideale de mediu pentru stupi. Imediat după colectarea din stupi, lăptişorul de matcă este răcit rapid până la congelare, pentru a se elimina surplusul de apă fară a afecta vitaminele, mineralele, enzimele şi co-enzimele din compoziţia sa. Lăptişorul de matcă are un conţinut foarte ridicat de proteine.

Lăptişorul de matcă conţine vitaminele A, C, D şi E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componentă importantă este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substanţe din organism, esenţială în sinteza şi metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidraţilor şi anumitor hormoni. Lăptişorul de matcă conţine toţi cei opt aminoacizi esenţiali, zece aminoacizi neesenţiali şi cantităţi importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu şi sulf, fiind totodată şi o sursă de acid nucleic.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 tabletă
Cantitate / doză
Lăptişor de matcă, pulbere

250 mg*

*Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

INGREDIENTE: Lăptişor de matcă pulbere 250 mg.

ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, fructoză, acid citric, aromă naturală de portocale, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu 60 tablete (250 mg fiecare).

ADMINISTRARE: 1 tabletă de 2 ori pe zi.

  • Unul dintre cele mai complete alimente.
  • Uşor absorbabil şi asimilabil.
  • Nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanti artificiali.

xwire.ro