Planul de Marketing Forever

Planul de Marketing Forever Living Products are succes pentru că e simplu; este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul nostru de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul la care te afli:

 • Nu exista retrogradari: odată ce ai obţinut o anumită calificare, o păstrezi. Nici un nivel atins pe planul de marketing nu se pierde, chiar daca nu ai nici un fel de activitate o perioada indelungata; la reluarea activitatii, vei reporni de la ultimul nivel atins.
 • Te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele, pana la nivelul de manager. (Distribuitorul nu îşi poate depăşi Sponsorul în ierarhia Planului de Marketing, pe parcursul promovării spre poziţia de Manager).
 • Afacerea FLP se mosteneste (Statutul de Distribuitor nu este transferabil, cu excepţia decesului Distribuitorului).
 • In plus, ai oportunitatea de extindere internationala (poti sa-ti dezvolti afacerea in oricare din cele 105 tari din lume in care FLP este inregistrat oficial si in care produsele noastre sunt avizate de forurile competente).
 • Întregul Plan de Marketing este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, FLP a creat pentru tine un sistem birocratic şi o evidenţă a vânzărilor care să-ţi ocupe cât mai puţin timp, astfel încât tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.
 • În cadrul Planului de Marketing Forever este detaliat sistemul de bonusuri plătite distribuitorilor. Conform acestui sistem, Planul de Marketing oferă două mari posibilităţi de câştig: vânzarea cu amănuntul şi marketingul în echipă.
  ♦ Vânzarea cu amănuntul
  Semnează Formularul de Înscriere şi cumpără produsele la preţ NDP, comercializează-le apoi la preţul recomandat de vânzare şi vei obţine profit. După ce acumulezi 2 puncte credit în nume propriu, poţi cumpăra produsele la preţ de depozit, urmând ca atunci când le comercializezi la preţul recomandat de vânzare să te bucuri de un profit mai mare. În plus, Forever îţi va plăti Bonus Personal între 5% şi 18% din preţul de vânzare al produselor.
  ♦ Marketingul în echipă
  Aceasta este partea cu adevărat interesantă a Planului de Marketing, pentru că îţi permite să-ţi construieşti o afacere care îţi va asigura independenţă financiară. Dezvoltă-ţi echipa şi vei primi între 3% şi 13% Bonus de Volum pentru vânzările grupului tău de distribuitori, în funcţie de nivelul la care te afli în Planul de Marketing.
  Lucrează împreună cu echipa pentru a forma lideri şi vei primi, în plus faţă de bonusul aferent vânzărilor, Bonus de Conducere între 2% şi 6%.

 

STRUCTURA BONUSURILOR FLP

Pentru activitatea desfasurata in Forever, distribuitorii pot obtine 2 tipuri de bonusuri conform Planului de Marketing Forever Living, astfel: 

 1. BONUSUL PERSONAL (B.P.) – un bonus obtinut in urma vanzarilor personale confirmate sau in urma vanzarilor personale confirmate ale Noilor Distribuitori sponsorizati personal.
 2. BONUSUL DE VOLUM (B.V.) este un bonus platit pentru toate vanzarile confirmate ale Asistent Supervizorilor, Supervizorilor si Asistent Managerilor sponsorizati personal.  

• Distribuitor Nou este distribuitorul care nu a promovat la nivelul de Asistent Supervizor.

• Distribuitor este orice persoana de peste 18 ani care a completat un Fomular de Inscriere a Distribuitorului si s-a inscris printr-un reprezentant autorizat al Companiei. Distribuitorul achizitioneaza produsele direct de la unul din centrele de distributie a produselor companiei, la pretul de depozit sau la NDP (New Distributor Pricing = Pretul Nou de Distribuitor), in functie de nivelul atins in Planul de Marketing.

Distribuitorul activ este Distribuitorul care acumuleaza in decursul unei luni calendaristice cel putin 4 p.c. (puncte credit) obtinute in urma vanzarilor personale confirmate. Dintre aceste Puncte Credit, cel putin 1 p.c. trebuie comandat personal , iar celelalte p.c. pot fi comandate de Noii Distribuitori sponsorizati personal.

Punctul credit (p.c.) este unitatea de masura folosita pentru cuantificarea bonusurilor, calificarilor si premierilor, conform Planului de Marketing. Un punct credit (1 p.c.) se acorda pentru achizitionarea de produse FLP in valoare de aproximativ 160 EUR fara TVA (la pret NDP, la nivelul Noului Distribuitor, sau la pret de depozit, de la nivelul de Asistent Supervizor in sus).

 

Niveluri ce pot fi atinse in Planul de Marketing FLP, si bonusurile aferente:

 • Nivelul 1: Distribuitor Nou – nu exista Bonus Personal (B.P.) la acest nivel.
  Un Nou Distribuitor nu primeste bonus pana cand nu atinge nivelul de Asistent Supervizor. Promovarea la nivelul de Asistent Supervizor se face daca Noul Distribuitor achizitioneaza de la companie produse in valoare de 2 puncte de credit (2 p.c.= comenzi la pret NDP in valoare de aprox. 400 EUR TVA inclus) in decursul a 2 luni calendaristice consecutive.
 • Nivelul 2: Asistent Supervizor (2 p.c.)  
  - 5% B.P.
  pentru toate vanzarile personale confirmate;
  - Nu exista Bonus de Volum (B.V.) la acest nivel.
 • Nivelul 3: Supervizor  (25 p.c.)
  - 8% B.P. pentru toate vanzarile personale confirmate;
  - 3% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora.
 • Nivelul 4: Asistent Manager  (75 p.c.)  
  - 13% B.P.
  pentru toate vanzarile personale confirmate;
  - 5% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Supervizorilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora;
  - 8% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora.
 • Nivelul 5: Manager  (120 p.c.)  
  - 18% B.P.
  pentru toate vanzarile personale confirmate;
  - 5% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Asistent Managerilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora;
  - 10% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Supervizorilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora;
  - 13% B.V. in urma tuturor vanzarilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizati personal si ale grupurilor acestora.