Cum incep Afacerea Forever?

Forever startÎnceperea afacerii Forever implică înscrierea, adică semnarea unui contract de distribuitor cu Forever Living Products şi persoana care vă introduce în afacere (sponsorul dvs.). Pentru înscriere vă rugăm să descărcati Formularul de Înscriere şi să consultati Lista de preturi NDP şi sectiunea Cum mă înscriu?.

Decizia pe care tocmai ati luat-o, si anume de a incepe afacerea FLP, spune ceva extrem de important despre dvs. Este evident faptul ca doriti nu numai o viata mai buna si ca sunteti pregatit(a) sa munciti pentru a o avea, dar si faptul ca aveti o mare incredere in dvs.

Stiu ca sunteti nerabdatori sa incepeti activitatea, dar, sa incepem cu....inceputul!

Incepe sa iti construiesti echipa! 

Sponsorizeaza (sponsorizare = inscrierea, initierea si instruirea partenerilor de afaceri MLM) doua cunostinte interesate de aceasta afacere.

Cum faci acest lucru? Cea mai simpla modalitate este sa le inviti la o prezentare organizata de consilierii firmei MLM cu care vei colabora. Aici vor primi toate informatiile necesare despre produsele firmei si despre planul de marketing, vor putea pune intrebari si vor primi raspunsuri competente.

Esti inca la inceput si mai ai si tu inca multe de invatat... Participa la prezentari impreuna cu colaboratorii tai, pentru ca si tu, la randul tau, vei ajunge sa organizezi prezentari pentru echipa ta!

Pentru ca cei 2 noi membri au fost adusi de tine, vei beneficia si tu de punctajul pe care ei il realizeaza (fiecarui produs cumparat ii este atribuit un punctaj proportional cu valoarea lui) si care, pe langa faptul ca iti va aduce primele bonusuri (firma incepe sa te rasplateasca pentru informatiile pe care le-ai dat!), te va ajuta sa avansezi in planul de marketing.

Atentie! spre deosebire de schemele piramidale ilegale de tip Caritas, scrisori cu bani etc., in care esti platit din banii adusi de noii inscrisi, care la randul lor vor trebui sa aduca noi "cotizanti", in sistemele MLM esti platit de firma datorita rulajului de produse. Banii in structurile MLM vin doar in momentul in care se cumpara produse! De aceea vei castiga nu in functie de cati oameni aduci in echipa, ci de cantitatea de produse pe care ei o ruleaza. Bineinteles, cu cat echipa ta va fi mai mare, cu atat vei castiga mai bine, printr-un rulaj mai mare de produse! Asa ca nu trebuie sa te opresti la 2 colaboratori...

1 + 2 = 3

Dezvolta-ti echipa! 

Instruieste-ti noii colaboratori sa faca exact ceea ce ai facut tu!
Fiecare dintre ei va aduce alte doua cunostinte interesate de afacere.

Dupa cum vezi, daca fiecare din membrii echipei tale aduce cate doi noi colaboratori, numarul persoanelor din nivelul urmator se dubleaza!

Echipa ta va creste, astfel, exponential!

Si, nu uita: activitatea fiecarui membru al echipei tale va contribui cu o particica la succesul tau! J. Paul Getty spunea: "in loc de 100% prin eforturile unei singure persoane, mai degraba as castiga cate 1% prin eforturile a 100 de oameni".

1 + 2 + 4 = 7

Invata sa fii LIDER!

 

1 + 2 + 4 + 8 = 15 ....

Sa facem o simpla socoteala: daca sponsorizezi 2 oameni, pe care ii inveti sa sponsorizeze fiecare cate 2, vei obtine 4 oameni pe nivelul al doilea, 8 pe nivelul al treilea si 16 pe al 4-lea nivel in structura ta.

Ce se intampla daca in loc de 2 oameni sponsorizezi 3, pe care ii vei invata sa faca la fel? Vei avea 9 oameni pe nivelul 2, 27 pe nivelul 3 si 81 pe nivelul 4!

Se considera ca o afacere MLM se face cel mai bine cu 5 oameni seriosi. Un calcul rapid: 5x5=25, 25x5=125, 125x5=625 de oameni pe nivelul 4 !!!

Iata ca iti poti dezvolta o retea exploziva cu doar 5 oameni, pe care ii vei invata SA TE COPIEZE.

Nu uita insa: responsabilitatea ta creste odata cu dezvoltarea echipei tale; va trebui sa iti sustii si sa iti motivezi in permanenta intreaga echipa! Va trebui sa ajungi si sa demonstrezi ca esti UN LIDER ADEVARAT, care isi merita bonusul lunar de cateva mii de euro!

Acum ai deja o echipa destul de numeroasa, in care exista noi distribuitori in curs de calificare ca asistent supervizori. Ce presupune o calificare ? Fiecarui produs FLP ii este atribuit un punctaj, 1 p.c. (un punct credit) reprezentand comenzi totalizand aproximativ 160 Euro+TVA (circa 200 Euro cu TVA inclus). Toate calificarile pana la nivelul de manager (detalii , in Planul de Marketing FLP) se bazeaza pe acumularea de puncte in doua luni calendaristice consecutive:

- 2 puncte pentru nivelul de asistent supervizor,
- 25 de puncte pentru nivelul de supervizor,
- 75 de puncte pentru nivelul de asistent manager,
- 120 de puncte pentru nivelul de manager.

Daca primul nivel se poate atinge foarte usor prin comenzi proprii, nivelurile superioare presupun cumularea punctelor intregii tale echipe! Pentru a-ti putea insa construi echipa, este obligatorie obtinerea primelor 2 puncte, care iti asigura calificarea la nivelul de asistent supervizor!

Pentru a atinge nivelul de asistent supervizor, trebuie sa acumulezi 2 puncte! Ai doua posibilitati:

  • comenzi totalizand 400 Euro realizate in doua luni consecutive, o comanda minima neputand fi mai mica de 62 Euro (50 Euro+TVA);
  • achizitionarea chiar din momentul inscrierii a uneia din trusele Touch of Forever sau Clean 9 Business Pak, in valoare de 443,73 Euro (pret NDP cu TVA inclus), prin care obtii, "dintr-un foc", 2 p.c. si, simultan, calificarea la nivelul de asistent supervizor! Totodata, achizitionarea oricareia dintre trusele anterioare reprezinta o economie serioasa (valoarea produselor continute in trusa, la pret de consumator, este mult mai mare).Vrei sa slabesti sanatos, sau vrei sa-ti incepi propria afacere FLP cumparand o astfel de trusa? Intreaba-ma! Sunt la dispozitia ta!

... Ai cumparat una dintre aceste truse?

Felicitari! Acum esti asistent supervizor!